Bog pa izkazuje svojo ljubezen do nas s tem, da je Kristus umrl za nas, ko smo bili še grešniki.
(Rimljanom 5:8)
     

 

Dogodki, delavnice, srečanja

 

Cecil in Lisa Paxton v Celju od 3. do 5. avgusta 2012

Ne zamudite učenja Božje besede v moči, ki osvobaja in ozdravlja!

Program

Petek, 3. 8. 2012, ob 18.00 – učenje, I. del


Sobota, 4. 8. 2012 - Mestni kino Metropol, Celje (Stanetova 15)
10.00–12.30 – učenje, II. del
12.30–14.00 – odmor za individualno kosilo
14.00–cca.16.00 – učenje, III. del


Nedelja, 5. 8. 2012, 9.30–12.30 – učenje, IV. del


Udeležba na srečanjih je brezplačna.


Zaradi omejenega prostora prosimo, da se čimprej prijavite preko e-naslova info@bc-celje.si.
V prijavi navedite dan ali dneve udeležbe. V času učenj bo poskrbljeno tudi za varstvo otrok (do 8/9 leta), zato ob prijavi navedite, če potrebujete varsto otrok (število in starost).

***


Cecil in Lisa Paxton močno verjameta, da je Bog dober in daje svojim otrokom le dobra darila. (Vsak dober dar in vsako popolno darilo prihaja od zgoraj, od Očeta luči, pri katerem ni spremembe ne sence menjave. Jakob 1:17). Zakaj naše življenje tega pogosto ne potrjuje? Ovire se pojavijo na človeški strani, ko zaradi različnih razlogov ne more, noče ali ne zna sprejeti tega, kar Oče ljubeče ponuja.

Verjameta, da je lahko VSAK Božji otrok priča Božji moči, ki ljudi še danes rešuje, ozdravlja, krsti v Svetem Duhu in osvobaja iz spon suženjstva. V ta namen posvečata veliko pozornost poučevanju Božje Besede (vera prihaja po poslušanju Božje Besede), praktičnemu urjenju in pripravi na služenje.

Cecil trdi, da si večina kristjanov želi živeti ZA Boga in čeprav se sliši še tako pobožno, je to povsem napačno. Božja želja in načrt je vseskozi, da Kristus živi v nas in skozi nas. To pa je ključna razlika.

Cecilova učenja so zelo aktualna. Naštejmo jih le nekaj:

• Zakaj kristjani umirajo, namesto da bi bili ozdravljeni
• Kako posredovati ozdravitev
• Srce, ki je zmožno sprejeti ozdravitev
• Avtoriteta, ki nam je dana v Kristusu
• Tri avenije ozdravljenja


Kamorkoli Cecil in Lisa Paxton potujeta, Gospod potrjuje svojo Besedo z mnogimi čudeži. Ljudje množično pričujejo o ozdravitvi, osvoboditvi in pripravljenosti posredovati to, kar so milostno sprejeli, še drugim.

Lisina zgodba

Lisina zgodba je zgodba o manifestaciji Božje zvestobe v življenju neke ženske. Sveto pismo nas uči, da Bog ne gleda na osebo, in če je Bog zvest enemu, bo zvest vsem, saj je vedno zvest svoji besedi.

Lisina zgodba je ena najbolj fascinantnih, kar jih je moč slišati. Verjamemo, da bo naslednjih nekaj vrstic v vas vzbudilo željo po tem, da izveste več in jo spoznate tudi osebno.

Lisin vstop v ta svet bi lahko zanjo pomenil že tudi konec, saj kmalu po porodu sedem minut ni dihala, toda Bog je imel zanjo večje načrte. Težek porod je na Lisi pustil posledice, s katerimi se je pogumno borila vrsto let. Težave so bile številne: delna slepota na eno oko, paraliza, hoja z opornicami in berglami, odpoved leve strani telesa, številne operacije, ohromelost nog …

Bog pa je bil zvest. Ko je dosegla eno najnižjih točk v življenju, se je zgodil čudež in začela se je pot navzgor. Prvi korak na poti ozdravitve je bil tako čudežen, da je njena mama od presenečenja preprosto omedlela. Lisina pot ozdravitve je trajala leta, v teh letih pa jo je Bog pogosto uporabil v življenju drugih, ki so prav tako potrebovali ozdravitev in razodetje živega Boga.

Če si tudi vi želite dobiti ali potrditi svoje razodetje resnice o ozdravitvah, za katere je Jezus plačal najvišjo možno ceno, potem sta Lisa in Cecil človeka, preko katerih vam Bog gotovo lahko spregovori.


   
« nazaj na seznam  
   

 

Spoznajte nas    Iz Božje besede    Odgovori na vprašanja    Dogodki    Multimedija    Delavnice in srečanja     Prva stran    replica watches    replica handbags


ljubezen prijateljstvo razumevanje čustvovanje svetovanje droge Jezus Bog